lördag 7 februari 2009

När jag var 16 trodde jag

Jag har tråkigt, riktigt trååååååååkigt så en vän rekommenderade att jag tar och bloggar något.

Hmm hur skall jag börja.... jo jag kan berätta om hur saker och ting förändras i ens huvud under åren.
När jag var sexton trodde jag att jag skulle bli militär och att jag aldrig, aldrig skulle ta hål i öronen eller ha långt hår. Nu 18år...jeeeeeesus 18ÅR.... senare har jag haft två hål i öronen och både långt och blonderat hår vid flera tillfällen. And the military? Fick frisedel pga av epilepsi och blev skådespelare. Mycket glad för det ifall ni undrar

När jag var 21 trodde jag aldrig att jag skulle vara ihop med någon som var mkt yngre med mig själv. Men men där hade jag fel när jag var 29 var jag ihop med en 21åring oh the ironi.

När jag var 25 trodde jag att jag gjorde rätt i att blunda och visa förståelse för upprepad otrohet, när  jag var 28 insåg jag att jag hade fel.

När jag var 19 var jag hur säker som helst att jag aldrig skulle vara så oförsiktig att ha sex utan kondom när det behövdes, när jag var 31 fick jag upptäcka att även jag kan bete mig dumt när det gäller det

När Jag var 23  hade jag en diskussion där jag högt heligt meddelade  att att ha sex med sitt ex är det dummaste man kan göra mot sig själv. När jag var 33 fick jag reda på att det kan vara väldigt skönt och inte så farligt som jag påstod med 23.

Hittills har jag behövd ändra mig ganska ofta men har blivit en lyckligare människa tack vare det.

Så vad jag säger är att man förändras ständigt och förhoppningsvis till det bättre En sanning utvecklas alltid vidare och vi som människor kan alltid lära oss något nytt om vi är mottagbar.

Så det här är det för ikväll, inget djupt eller revolutionerande men det kul att skriva.
Ha det fint.

Inga kommentarer: